Friday, October 29, 2010

anak buah~

Assalamualaikum~ smoge kalian diberi kesihatan yg baik oleh yang MAHA pengasih..
bile duduk sorang2, teringat keletah anak buah aku yg baru umo 2 tahun 3 bulan ni...AQIL AMMAR name nye..comey! tp manje...urgh...saba je la...

Last week, aku balik rumah ipoh. Jumpe la si budak kecik ni..die selalu lepak bilik opah die.. (same mcm makyang die la) hehe..

ayah die tengah study kat meja, depan laptop. AQIL ni pon asik berlari2 keluar masuk bilik opah die, bawak kertas. rupe2nye die dok suruh ayah die print gamba mcm2..ni pic bwh ni, die yang tolong masukkan paper...aish...dak bijak ni...cubit kang! hehe..

 

Budak2 zaman skang..semua dah pandai. pastu die amik yg dah print tu, bwk g masuk bilik. kaler2.. (actually bkn kaler pon..conteng2 sket je,) Tak abis kaler lagi, die kacau ayah die lg..mintak cari gamba upin ipin lak..adei..sebelum nk g kat ayah die, AQIL ni siap tunjuk jari kat aku..sambil ckp, 'tunggu....!' dengan nada comel nye....eh2 budak ni...pndai pulak die soh aku tunggu..haha...geram jep..dah print, conteng sket, pastu tunggu! nk marah x smpai ati sbb comel sgt..cubit pp je la..hehe..

 [cbuk je budak ni..kaco ayah die..]

2 comments:

  1. anak-anak sekarang ni dah bijak... suka explore

    ReplyDelete
  2. aha....btol2..lgpon skg dunia dah hi-tech.

    ReplyDelete

klik la ads ni lepas baca entri...hehe